foto

Jennifer Ulrich

  • nar. 18.10.1984 (34 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Jennifer Ulrich úspěšně debutovala na stříbrném plátně ve snímku Holky při tom nepláčou (2002, r. Maria von Heland). V roce 2008 si zahrála titulní roli v oceňovaném snímku Náš vůdce (r. Dennis Gansel). Ve stejném roce byla také obsazena do mezinárodního filmu Albert Schweitzer (r. Gavin Millar). V říjnu 2010 se objevila jako upírka ve snímku Dennise Gansela Wir sind die Nacht.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drive Me Home
Es bleibt in der Familie (TV film)
Extraklasse (TV film)
Familie Wöhler auf Mallorca (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
Leg dich nicht mit Klara an (TV film)
Osudové léto v Bavorsku (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
Fanny und die gestohlene Frau (TV film)
2015 Entscheidend ist die Entscheidung
Hangover in High Heels (TV film)
Katie Fforde: Příboj lásky (TV film)
2014 Meet Me in Montenegro
Toleranz (TV film)
2013 Královské intriky (TV film)
V srdci pouště
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
2011 205 - Zimmer der Angst
2010 Wir sind die Nacht
2009 Albert Schweitzer
Der böse Wolf
Kocour v botách (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Ein Teil von mir
Náš vůdce
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
Sieben Tage Sonntag
2006 Dva k sežrání (TV film)
Elementární částice
Lauf der Dinge
Mrak
Vidiots (studentský film)
2005 Franziska Spiegel - Eine Erinnerung
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Untreu (TV film)
2003 Befreite Zone
Poslední taxi (TV film)
2002 Holky při tom nepláčou

TV seriály

2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
2016 Fanny und die geheimen Väter (TV seriál)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Rukojmí (S18E09)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Operace Gemini (S14E03)
2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kinder von Blankenese, Die (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace