foto

Pavel Tesař

  • nar. 5.7.1967 (50 let)
    Jablonec nad Nisou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rodiny jedoucí nocí (studentský film)
2015 Kobry a užovky
2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
2007 Bloody Merry Christmas (studentský film)
Crash Road
2005 Lhář (divadelní záznam)
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
2002 Jak chutná láska (TV film)
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)
Mrtvá hlídka
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
2000 Český Telecom, dobrý den
Vlci ve městě (TV film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Láska (S02E01)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
Křížová cesta (S01E02)
Nástřel (S01E01)
Doktor Martin (TV seriál)
O jezevcích a lidech (S02E03)
2013 Méďové na cestách (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Bolavá hlava (S01E26)
2011 Comeback (TV seriál)
Holter (S02E16)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)
2006 Letiště (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Láska na druhý pohled (S01E74)
Nechte mě snít (S01E68)
Cirkus na kolečkách (S01E43)
další epizody (5)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Modré z nebe (S01E29)
U mě jsi doma (S01E20)
Krásné ženy mají krásný život (S01E19)
další epizody (6)
Ulice (TV seriál)
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)

TV pořady

2013 Čtení do ouška (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace