foto

Ivan Urbánek

  • nar. 9.7.1957 (63 let)
    Tábor, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
Les mrtvých (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2006 Iluzionista
2005 Sametoví vrazi
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2001 Za nepřátelskou linií
1999 Carův kurýr (TV film)
1998 Flóra (TV film)
Pas (TV film)
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
1987 Citlivá místa
1985 Do zubů a do srdíčka
1983 Chladna zrána (TV film)
Radostné události (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hra o život (E04)
Polda (TV seriál)
Manželský trojúhelník (S03E01)
2017 Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (S01E09)
Staré dluhy (S01E06)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Letenka do Ria (S01E02)
2005 11er Haus (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)

Divadelní záznam

1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky