foto

Mrs. Henry Wood

  • nar. 17.1.1814
    Worcester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.2.1887 (73 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 East Lynne (TV film) - kniha
1931 East Lynne - kniha
1925 East Lynne - kniha
1922 East Lynne - kniha
La maison dans la forêt - kniha
1921 East Lynne - kniha
1916 East Lynne - kniha
1915 East Lynne - kniha
1912 East Lynne - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky