foto

Renée O'Connor

  • nar. 15.2.1971 (47 let)
    Katy, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Evelyn Reneé O'Connor se narodila 15. února 1971 v Texasu. Její matka a nevlastní otec vlastnili známou restauraci zvanou Threadgill's. Má staršího bratra, který je vedoucí v potravinářském obchodě. Její první divadelní role byla v osmi a herectví jí úplně pohltilo. Ve dvanácti začala studovat na Alley Theatre a později navštěvovala High School for the Performing and Visual Arts v Houstonu.

Opravdu začala hrát až v šestnácti, kde dělala reklamu pro Mc'Donalds a později pro Exxon. Její první televizní role byla v seriálu Teen Angel. Následovaly další seriály jako FBI: The Untold Stories, NYPD Blue a pak přišla role Gabrielly v seriálu Xena a zároveň hrála v Herculovi.

Nejprve ovšem hrála v prvním filmu Hercula, Hercules a Ztracené království, kde si zahrála princeznu Deianeiru. Má plánované dva filmy. První je 2. června 2007 a nese název Ghost Town a druhý je plánovaný na rok 2008 a film se jmenuje Boogeyman 2.

Je rozvedená a má syna Milese Williama Muira. Je dobrá kamarádka s Lucy Lawless a její oblíbený film je The Piano. Její kočka se jmenuje Kia Ora a vyšplhala na Mount Kilimanjaro. Mezi její hobby patří horolozectví, kickboxing, jízda na koni a malování.

Klára "Trenz" Holubovská

Herecká filmografie

Filmy

2018 Race to Judgment
2017 A Question of Faith
Watch the Sky
2013 Beyond the Farthest Star
2011 Fitful
2010 2010: Moby Dick
Words Unspoken
2009 Bitch Slap
2008 Diamonds and Guns
Tajemství ztracené archy (TV film)
2007 Boogeyman 2
Ghost Town: The Movie
2005 Alien Apocalypse (TV film)
2004 One Weekend a Month
2002 Xena: Princezna bojovnice
2000 Rubbernecking
1998 Herkules a Xena: Bitva o Olymp
1995 Darkman II: Durantův návrat
The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
Útěk ze zajetí (TV film)
1994 Herkules a ztracené království (TV film)
1993 Dobrodružství Hucka Finna
Přísahal jsem pomstu (TV film)
The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
1991 Osudy (TV film)
Studený jak kámen
1990 Falešná identita
Černý sníh
1989 Match Point (TV film)
Noční hra

TV seriály

2009 Ark (TV seriál)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyšší výkon (S03E15)
2002 Mataku (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Přítel v nouzi 2/2 (S06E22)
Přítel v nouzi 1/2 (S06E21)
Vlastnění duše (S06E20)
další epizody (13)
2000 Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Prsten (S06E08)
Zlato Rýna (S06E07)
další epizody (23)
1999 Xena (TV seriál)
Drobný problém (S05E08)
Nazpět v lahvi (S05E07)
Čistota (S05E06)
další epizody (22)
1998 Xena (TV seriál)
Křižák (S04E08)
Zamčení a svázaní (S04E07)
Příběh dvou múz (S04E06)
další epizody (22)
1997 Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
další epizody (21)
1996 Xena (TV seriál)
Koleda slunovratu (S02E09)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
Cizinec (S02E07)
další epizody (23)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Kopyta a běhny (S01E10)
Smrt v řetězech (S01E09)
Prométeus (S01E08)
další epizody (10)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2010 Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie
2005 Xena Warrior Princess: The Final Season

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
1996 E! News Daily (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Are You Kidding Me
2010 Words Unspoken
2008 Diamonds and Guns

TV seriály

2001 Xena (TV seriál)
Nebezpečná kořist (S06E11)
1999 Xena (TV seriál)
Déjá vu zas a znova (S04E22)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Watch the Sky

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace