foto

Jodie Whittaker

  • nar. 1982
    Huddersfield, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Journeyman
2016 Adult Life Skills
2014 Černé moře
Get Santa
2013 Dust
Jak je, Cartere?
2012 Ashes
Good Vibrations
2011 A Thousand Kisses Deep
Hello Carter
Jeden den
Night Watch (TV film)
Útok na věžák
2010 Kid
Ollie Kepler's Expanding Purple World
Royal Wedding (TV film)
2009 Irská odplata
Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
White Wedding
2008 Good
Spalující vášeň (TV film)
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Holky z naší školky
2006 Venuše

TV seriály

2017 Trust Me (TV seriál)
Broadchurch (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode #2.8 (S02E08)
Episode #2.7 (S02E07)
Episode #2.6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 The Assets (TV seriál)
The Smoke (TV seriál)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode #1.8 (S01E08)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
Marchlands (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
2009 Svengali (TV seriál)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Wired (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace