foto

Blanca Suárez

  • nar. 21.10.1988 (30 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Blanca Martínez Suárez se narodila 21. října 1988 v hlavním městě Španělska, v Madridu. Kromě herectví se Blanca díky své přirozené kráse věnuje také modelingu, fotila pro světoznámé módní časopisy, jakými jsou Cosmopolitan a Elle. Svůj herecký debut si odbyla v roce 2007 v seriálu INTERNÁT, ve kterém účinkovala až do jeho skončení v roce 2010. Ve filmu se poprvé objevila hned rok poté, a to v hororu V TEMNOTĚ, ve kterém si zahrála vedlejší roli mladé dívky Ángely. Jejím dalším filmem byla v roce 2010 komedie V ZÁŘI NEONŮ. Od roku 2011 se též objevuje v seriálu NA LODI, díky němuž si v roce 2012 vysloužila cenu Fotogramas de Plata pro nejlepší televizní herečku a další ocenění.

Nejznámějším filmem, ve kterém se Blanca doposud objevila, je bezpochyby drama jednoho z nejuznávanějších španělských režisérů, Pedro Almodóvara, KŮŽE, KTEROU NOSÍM. V tomto filmu z roku 2011 ztvárnila roli dcery Normy představitele hlavní role Roberta, kterého si zahrál Antonio Banderas. Za tuto roli byla nominována v kategorii nejlepší začínající herečka na cenu Goya (španělský ekvivalent pro Českého lva). V roce 2012 si Blanca zahrála dokonce ve dvou filmech, a to v akční komedii BLÁZNIVÁ JÍZDA a dále také v romantickém dramatu POMERANČOVÝ MED, který se odehrává v období španělské občanské války ve 30. letech 20. století. V roce 2013 by se měla objevit opět po boku Antonio Banderase a Panélope Cruz v komedii ROZKOŠ V OBLACÍCH.

Jiří "Hrabka" Hrabala

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tiempo después
2017 El bar
2016 Mi panadería en Brooklyn
2015 Moje velká noc
Perdiendo el norte
2014 La bella e la bestia (TV film)
2013 Rozkoš v oblacích
2012 Bláznivá výhra
Pomerančový med
2011 Kůže, kterou nosím
2010 V záři neonů
2009 Fuga de cerebros
2008 V temnotě

TV seriály

2018 Las chicas del cable (TV seriál)
El destino (S03E08)
La esperanza (S03E07)
La lucha (S03E06)
další epizody (8)
2017 Las chicas del cable (TV seriál)
La inocencia (S02E08)
Las oportunidades (S02E07)
La soledad (S02E06)
další epizody (16)
2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
Nuestros, Los (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2008 Internát (TV seriál)
El polo norte (S02E08)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (5)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace