foto

Camrus Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Safe Spaces
Slunce je také hvězda
The Cat and the Moon
2018 Paterno (TV film)
Smoke Screen
2017 Hunter's Cove
2016 Credit Union: The Musical
2015 The Life of Death

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
Down Down Down (E03)
The Rabbit Hole (E02)
2018 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Hlavní ingredience (S02E10)
Chicago P.D. (TV seriál)
True or False (S06E06)
2017 The Breaks (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
Risk Management (S02E01)
Star (TV seriál)
Insecure (S02E02)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Zákon ulice (S01E02)
OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
The Cobblestone Corridor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky