foto

Ulrich Noethen

  • nar. 18.11.1959 (61 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Louis van Beethoven (TV film)
Neben der Spur - Erlöse mich (TV film)
2019 Deutschstunde
2018 Neben der Spur - Sag, es tut dir leid (TV film)
2017 Neben der Spur – Dein Wille geschehe (TV film)
2016 Aufbruch (TV film)
Deník Anne Frankové
Die Akte General (TV film)
Neben der Spur - Amnesie (TV film)
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Polizeiruf 110 – Sumpfgebiete (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
Leberkäseland (TV film)
2014 Findus: Kocourek Fiškus
Ich will dich (TV film)
Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Mein Mann, ein Mörder (TV film)
Střepy v parku
2012 Eine Hand wäscht die andere (TV film)
Hannah Arendt
Kosmáček (TV film)
Měsíčňan
Sakra, kluku!
Sams im Glück
Znáš svého milence? (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Hindenburg (TV film)
Hlasy z minulosti (TV film)
Lügen haben linke Hände (TV film)
Neviditelná
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Rumpe & Tuli
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2009 Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Meine Tochter und der Millionär (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Ein starker Abgang (TV film)
Ett enklare liv (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Schattenwelt
Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
Prchající kůň
Teufelsbraten (TV film)
2006 Das wahre Leben
Podivné experimenty
Silberhochzeit (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Modrooká Polly
Schiller (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Jargo
Mörderische Elite (TV film)
Pád Třetí říše
Srdeční zástava
Warum läuft Herr V. Amok?
2003 Geheime Geschichten (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
Létající třída
Sams in Gefahr
2002 Francisca
Malá čarodějka Bibi
Rote Jacke, Die
Väter
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Das Sams
Heirate mir! - Einmal ist jede(r) dran (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Gripsholm
1999 Aber für Barbara (studentský film)
Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Beresina oder Die letzten Tage der Schweiz
Grüne Wüste
Viehjud Levi
1998 Busenfreunde 2 - Alles wird gut! (TV film)
Místo činu - Money! Money! (TV film)
1997 Busenfreunde (TV film)
Comedian Harmonists
Der Skorpion (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Der Ausbruch (TV film)
Lautlose Schritte (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
Vrah z garáží (TV film)
1995 Dicke Freunde (TV film)
Místo činu - Bu se směje (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Mein erster Mord (E01)
V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 Charité (TV seriál)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2011 The Promise (TV seriál)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vražda a hudba (E14)
2000 Zwei Brüder (TV seriál)
Tod im See (E15)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Ungewollten – Die Irrfahrt der St. Louis (TV film)
2018 Die Austreibung des armenischen Volkes in die Wüste - vyp.
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky