foto

Michał Kruk

  • nar. 30.10.1979 (41 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Trzy stopy pod ziemią (S15E06)
2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S09E13)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Uciekinierzy (S06E03)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
2011 Instynkt (TV seriál)
Wiatr we włosach (E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rodzinne więzi (S06E10)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Strach na scenie (S03E09)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Najlepszy przyjaciel (E02)
Synowie (TV seriál)
Automat (S01E12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Ojcowski debiut (S11E08)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyrok (S01E08)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky