foto

Perrey Reeves

  • nar. 30.11.1970 (46 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka Perrey Reeves se narodila 30. listopadu 1970 v New Yorku.

I když se narodila v New Yorku, žila s rodinou v New Hampshire. Vzdělávala se v zahraničí, nejvíce ve Francii a Itálii, ale také ve Spojených státech. Ve škole studovala herectví - drama, což mělo později velký vliv na to, aby se dala na hereckou kariéru.

Zahrála si v mnoho známých seriálech jako jsou TO JE VRAŽDA, NAPSALA, JUMP STREET, AKTA X, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI a nebo také MEDIUM. Větší roli měla ve filmu DĚTSKÁ HRA 3, kde bojovala s panenkou Chucky. V roce 2005 se objevila po po boku Brada Pitta a Angeliny Jolie ve filmu PÁN A PANÍ SMITHOVI.

V letošním roce se má objevit ve filmu INNOCENCE. O rok později si má zahrát ve filmu ENTOURAGE, kde si zahrají například Mark Wahlberg, Billy Bob Thornton a také Alice Eve.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jurassic Games, The
2017 Hollow Body
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
Vincentův svět
2014 Fugly!
Innocence
2013 Blake
Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2009 Vicious Circle
2006 Hledáme Ydol
2005 A proč já?
Mr. & Mrs. Smith
2003 Mládí v trapu
1999 Suburbans
1998 Kouřové signály
1995 Element of Truth, An (TV film)
Kicking and Screaming
Útěk na Horu čarodějnic (TV film)
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1991 Dětská hra 3
Plymouth (TV film)
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)

TV seriály

2017 Famous in Love (TV seriál)
Leaving Los Angeles (E10)
Fifty Shades of Red (E09)
Crazy Scripted Love (E08)
další epizody (10)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Paris (S03E01)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
2011 Breaking In (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Second Choices (S03E20)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
2001 Off Centre (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage (TV film)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace