foto

Joyce Barbour

  • nar. 27.3.1901
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.3.1977 (75 let)
    Northwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 The Main Chance
1953 The Captain's Paradise
1952 It Started in Paradise
1949 Fools Rush In
Stop Press Girl
1944 Don't Take It to Heart
1940 Saloon Bar
1938 Housemaster
1937 For Valour
1936 Sabotáž

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky