foto

Eva Vrbková

  • nar. 11.8.1976 (41 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Od dětství hraje v Divadle Husa na Provázku, nyní je jeho čelní představitelkou. Ztvárnila zde mimo jiné roli Eržiky v Baladě pro banditu. Objevila se v několika televizních seriálech jako Četnické humoresky (1997) a Strážci duší (2003). Jejím filmovým debutem byly Pravidla lži (2006).

Česká televize

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stopy života - O život (TV film)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
2011 Rodina je základ státu
2009 Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
Muži v říji
Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2006 Pravidla lži
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Okno do hřbitova (TV seriál)
Modrá voda (E09)
2009 Expozitura (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2017 Husa na provázku (TV seriál)
2011 Film o filmu Rodina je základ státu (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace