foto

Lenka Vychodilová

  • nar. 11.9.1957 (63 let)
    Hodonín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Spící město
2019 Zubatá nekouše!
2015 Fotograf
Salon Irena (studentský film)
2012 Modrý drak
Modrý tygr
2009 Ulovit miliardáře
2008 Usnula jsem (studentský film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
2005 Kousek nebe
2003 Mazaný Filip
2002 Perníková věž
2001 Deník šílené manželky (TV film)
2000 Cesta na Měsíc (studentský film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1997 Báječná léta pod psa
1990 Kouř
Vltava hraje k volbám (TV film)
1989 Sama uprostřed noci (TV film)
Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
Dámská jízda (TV film)
Šašek a královna
1985 ING. (studentský film)

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Veteráni (S04E65)
2018 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
2011 Na střední (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyplouváme (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mendelovi (S05E07)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Klidně si sáhněte (S01E46)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Nemotora (S03E03)
2004 SOSáci (TV seriál)
1999 O raráši Mlíkovi (TV seriál) - vyp.
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Na krvavé koleno (S01E01)

Dokumentární

2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
2015 Piš, Kafka, piš! (TV film)
1991 Míč (TV film)

Divadelní záznam

1997 Pumelice lesní moudrosti (divadelní záznam)
1991 Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Historky od krbu (TV seriál)
Na krvavé koleno (S01E01)

Host

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
Knorektně (TV pořad)
2010 Elsa 2010 (TV pořad)
2009 KnorTime (TV pořad)
Český lev 2008 (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce