foto

Lenka Vychodilová

  • nar. 11.9.1957 (60 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fotograf
Salon Irena (studentský film)
2012 Modrý drak
Modrý tygr
2009 Ulovit miliardáře
2008 Usnula jsem (studentský film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
2005 Kousek nebe
2003 Mazaný Filip
2002 Perníková věž
2001 Deník šílené manželky (TV film)
2000 Cesta na Měsíc (studentský film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1997 Báječná léta pod psa
Pumelice lesní moudrosti (TV film)
1991 Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)
Kouř
1990 Vltava hraje k volbám (TV film)
1989 Sama uprostřed noci (TV film)
Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
Dámská jízda (TV film)
Šašek a královna
1985 ING. (studentský film)

TV seriály

2011 Na střední (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Klidně si sáhněte (S01E46)
2004 SOSáci (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1999 O raráši Mlíkovi (TV seriál)
1994 Historky od krbu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
2015 Piš, Kafka, piš! (TV film)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
Knorektně (TV pořad)
2010 Elsa 2010 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
KnorTime (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace