foto

Oles Kacion

  • nar. 9.10.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mečty iz plastilina (TV film)
Rževskij protiv Napoleona
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2008 Illuzija stracha
Pro Ljubov (TV film)
Vrag nomer odin
Vremja grechov
2007 God Zolotoj rybki
2005 9. rota

TV seriály

2020 Fillin (TV seriál)
2019 Referent (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2013 Agent (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 SBU. Specoperacija (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Sem "Ja" (S01E40)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Dězertir (E02)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)
Vzroslyje igry (S02E49)
Utěčka (S02E48)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky