foto

Vinicius de Moraes

  • nar. 19.10.1913
    Rio de Janeiro, Brazílie
  • zem. 9.7.1980 (66 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Garota de Ipanema
1966 Arrastão
1959 Černý Orfeus - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1967 Garota de Ipanema

Dokumentární

2006 Por Toda Minha Vida (TV seriál) - a.z.
2005 Coisa Mais Linda: Histórias e Casos da Bossa Nova - a.z.
Vinicius - a.z.

Host

Filmy

1980 Certas Palavras com Chico Buarque

TV seriály

1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

1967 Improvisiert und zielbewusst

TV pořady

1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1967 Apropos Film (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Carioca tigre
Marilia e Marina
1967 Garota de Ipanema
1963 Sol Sobre a Lama

TV seriály

1974 Fogo Sobre Terra (TV seriál)
1973 Bem-Amado, O (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1967 Garota de Ipanema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace