foto

Cliff Simon

  • nar. 7.9.1962 (56 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika

Herecká filmografie

Filmy

2017 Project Eden: Vol. I
2008 Hvězdná brána: Návrat
2000 Operace Delta Force 5: Exploze

TV seriály

2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (2)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace