foto

Zita Vass

  • nar. 11.6.1989 (28 let)
    La Jolla, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Truck'd Up (TV film)
2016 Supermodel
2014 Dibs!
2009 Děti kukuřice (TV film)

TV seriály

2008 Californication (TV seriál)
Syrový a vařený (S02E04)
Mlsný jazýček (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace