foto

Miroslav Výlet

  • nar. 12.2.1931 (86 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1993 Kaspar Hauser
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1983 Léto bez dovolené (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
1980 Detektiv (TV film)
Facka (TV film)
1978 Pán na inzerát (TV film)
1976 Svatba (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Majlant (S03E01)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace