foto

Giorgos Katsaros

  • nar. 7.3.1934 (87 let)
    Corfu, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1991 O Tzonys Keln, kyria mou
1988 Enas lathrepivatis stin kardia mou
Mas... teleioses
1987 Oneiro aristeris nyhtas
Poniro tet a tet
The... Copanoi
1986 Me to zori trellos
Radio-Arvyla
1985 Gymna skandala
Kai klaaaama... o xenodohos
Mia gynaika, dyo antres
O Pipilas kai o Torpilas
O davatzis me ta rige sovraka
Oi atsides kai i koukla!
1984 Fylakes anilikon No 2: Ekdikisi sti via
1983 Daskale ti didaskes?
Hooligans - Kato ta heria ap' ta niata!
I dimokratia tou nefous
I sidira kyria
Kamikazi, agapi mou
O viasmos mias monahis
Pesta... vromostome!
1982 Edo kai tora... aggouria!!! 'Posa fagate simera?'
Fylakes anilikon
O zigolo tis Athinas
1981 Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
Garsoniera gia deka
Kataskopos Nelli
O sexokynigos
Panikos sta sholeia
1980 Exodos kindynou
O kotsos stin E.O.K.
Poniro thilyko... katergara gynaika!
Rena... na i efkairia
1977 An o kosmos mas evlepe mazi (TV film)
1972 I Rena einai 'off-side'
I komissa tis Kerkyras
1971 Doste ta heria
Gia mia houfta touristries
I krevvatomourmoura
Kathe navagio, kai mia kolasi
Mia gynaika, mia agapi, mia zoi!
Piso mou s' eho, satana
Ziteitai epeigontos gabros
1970 Empaine, Manolio!
Ena bouzouki alloiotiko apo t' alla
Enas trellos glentzes
Foukarades kai leftades
I sklava
Krima... to boi sou
Natane to 13, napefte se mas!
O daskalakos itan leventia
O nanos kai oi 7 hionates
O teleftaios ton komitatzidon
O trellos tis plateias Agamon
Oi 4 assoi
Oi treis pseftes
To oneiro tis Kyriakis
1969 3 trelloi gia desimo
Enas afragos Onasis
I arhontissa tis kouzinas
I orgi tou adikimenou
Isaia... mi horeveis
O anthropos tis karpazias
O paramythas
O stratis parastratise
O thavmatopoios
To afentiko mou itan koroido!
1968 I agapi mas
I ziliara
O romios ehei filotimo
O striglos pou egine arnaki
Oi andres den lygizoun pote!
To koritsi tou louna park
To pio labro bouzouki
1967 An oles oi gynaikes tou kosmou...
Anamesa se dyo gynaikes
Gia mia trypia drahmi
I goissa
I hartorihtra
I kori mou, i pseftra
I koroidara
O satrapis
O spangorammenos
Patera, katse fronima...
Viva Rena
1966 Ah!... Kai namoun antras
Artista
O exypnakias
Ta mystika tis amartolis Athinas
1965 I timoria
To remali tis Fokionos Negri
Tsakismeni ap' tin orfania
Vromiki polis
1964 An eheis tyhi...
Anemostrovilos
Dromos horis synora
Itan oloi tous... koroida!
Kathe limani kai kaimos
Kravgi...
O aristeidis kai ta koritsia tou
O krahtis
O paras kai o foukaras
O thalassolykos!
Ta 201 kanarinia
Ta didyma
Tria koritsia ap' tin Amerika
1963 O adelfos Anna
O tavromahos prohorei!..
To katharma
1962 O Stamatis kai o Grigoris
Pote de se xehasa
Prepei na zisis timia
1960 Andras eimai... kai to kefi mou tha kano!
To agrimi
To koritsi tou dromou
To nisi tis agapis
Tsakitzis, o prostatis ton ftohon
1955 O magoufis

TV seriály

1982 Satirikon (TV seriál)

Dokumentární

1964 To paramythi enos zografou

Herecká filmografie

Filmy

1967 Viva Rena
1960 To agrimi
1954 Haroumeno xekinima

Dokumentární

2013 Sto lyko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky