foto

Arne Fiedler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1000 Könige
2012 Die Essenz des Guten
2011 Mutation Background
2010 Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2009 Německo '09
2007 Free Rainer
Wie man sich umbringt ohne zu sterben

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Vom Suchen und Finden (S02E05)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Letzter Vorhang (S10E05)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliches Alibi (S14E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky