foto

Michael Gaedt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2016 Offline
White Pillow
2014 Ohne Dich (TV film)
2006 Im Netz (TV film)
1998 Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zeitenwende (S10E25)
Gelobtes Land (S10E23)
Vermächtnis (S10E22)
další epizody (6)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Crashman (S10E10)
Scheitern ist geil (S10E06)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky