foto

Frank Williams

  • nar. 2.7.1931 (88 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dad's Army
2014 Katherine of Alexandria
1985 Love's Labour's Lost (TV film)
1983 Komedie plná omylů (TV film)
1982 Ghost Downstairs, The (TV film)
The Island of Adventure
1980 Nebeský pes
1979 Lidský faktor
1978 Pomsta Růžového pantera
The Rutles (TV film)
What's Up Nurse!
1977 Žvahlav
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1971 Dad's Army
1966 Smrtelný případ
1964 Žlutý Rolls-Royce
1963 Just for Fun
Vlivní lidé
Zásah v pravou chvíli
1961 Anna Karenina (TV film)
1960 Buldočí plémě
Inn for Trouble
1958 Bachelor of Hearts
The Square Peg
1957 Útěkář
1956 Extra Day, The
1955 The Shield of Faith
1953 Příběh Gilberta a Sullivana

TV seriály

1989 Something for the Weekend (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Room Service (TV seriál)
1976 Rock Follies (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
All Gas and Gaiters (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)

TV pořady

2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky