foto

Shauna Black

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Entangled
2009 Zombie Dearest
2007 Saw 4
2006 Kalné vody
Saw 3
2003 Cold Creek Manor
2000 Temná legenda 2

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
A Grain of Deception (S04E02)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Čas minulý (S03E07)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kat (S03E11)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Uprchlík (S01E17)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Blackfly (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Brutální Nikita (TV seriál)
Padající hvězda (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky