foto

Amy Kerr

  • nar. 12.4.1979 (40 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Heartbeat
Wilt
2012 Roller Town
2010 Ledové sny
SEX! With Hot Robots
2009 Siren AM
2008 Letní kemp
Vikingové II
2006 Bug and a Bag of Weed, A
Chlapi z karavanů
Svatební války (TV film)
2005 Cheap Draft (TV film)
2004 Boyclops
Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 Blessings (TV film)
Cesta úspěchu (TV film)
2001 Náhlá úmrtí

TV seriály

2012 Městečko Haven (TV seriál)
Poslední sbohem (S03E11)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Nervozita (S01E02)
2008 Under One Roof (TV seriál)
2007 Trailer Park Boys (TV seriál)
A Sh*t River Runs Through It (S07E10)
I Banged Lucy and Knocked Her Up, No Big Deal (S07E02)
2006 Trailer Park Boys (TV seriál)
Gimme My F**king Money or Randy's Dead (S06E06)
Halloween 1977 (S06E05)
Way of the Road (S06E01)
2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
The Kiss of Freedom (S03E01)
1997 Lexx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky