foto

Nikos Gardelis

  • nar. 1931
    Vartholomio, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Kokkino triantafyllo sou ekopsa
1990 Despoina
1985 I politeia katigorei
1981 O Kotsos exo apo to N.A.T.O.
Psahnontas gia tin Pinelopi
1979 To hamogelo tis Pythias
1978 Ypothesi Polk
1976 Kravges ston anemo
Ta paidia tou Diavolou
1975 Ena tanks sto... krevvati mou
O tromokratis
Oi vaseis ki i Vasoula
1974 Agapi mou Oua-Oua
Enas nomotagis politis
Oi erastes tou oneirou
1973 20 gynaikes ki ego!
Asterismos tis parthenou
O fantasmenos
S' eho anagi apopse poly
1972 I amartia tis omorfias
O ehthros tou laou
O magas me to trikyklo
Oi gennaioi pethainoun dyo fores
Orgismeni genia
To koroidaki tis prigipessas
1971 Enas xenoiastos palaviaris
Frenitis
Marihuana Stop!
O epanastatis popolaros
O katergaris
Oi amartoloi
1970 Mia trelli... trelli... sarantara
Ypolohagos Natassa
1969 Agapi gia panta
I Pariziana
I komissa tis fabrikas
O gois
Pethaino kathe ximeroma
Thymisou, agapi mou...
To anthropaki
Xypna, Vasili!
1968 I ora tis orgis
Koritsia ston ilio
Randevou me mia agnosti
1967 Ah! Afti i gynaika mou
Diplopennies
Erotes sti Lesvo
Mias pentaras neiata
1966 I 7i imera tis dimiourgias
O fovos
Xehasmenoi iroes
1965 Epistrofi
I de gyni na fovitai ton andra
Moderna Stahtopouta
1964 Gamos ala ellinika
Prodosia
1963 Afto to kati allo!
Ta kokkina fanaria
1962 Deka meres sto Parisi
I katara tis mannas
O gabros mou, o dikigoros!
Orgi
Otan leipi i gata!
1961 Eftyhos... trellathika!
Exo oi kleftes!
To exypno pouli
1960 Mitros kai Mitrousis stin Athina
Oikogeneia Papadopoulou
To mystiko tou kokkinou mandya
1959 Psit... koritsia!
Zalongo, to kastro tis lefterias
1958 Erotas stous ammolofous
Kath' empodio gia kalo
To nisi tis siopis
1957 Barba Giannis, o kanatas
Randevou me ton erota
To paidi tou dromou
1956 Grafeio synoikesion
Kynigontas ton erota

TV seriály

1994 To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1992 Vammena kokkina mallia (TV seriál)
1991 O kitrinos fakellos (TV seriál)
1982 Oi dikigoroi (TV seriál)
1973 Epikindyna vimata (TV seriál)

Dokumentární

1984 Giannis Ritsos
1980 Ampelakia - I koini syntrofia
1975 Tragoudia tis fotias

Režijní filmografie

Filmy

1966 Xehasmenoi iroes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky