foto

Veronika Kornijenko

  • nar. 18.4.2000 (19 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gromkaja svjaz
Odin vdoch
2018 Mrtvé vlaštovky

TV seriály

2020 Naděžda (TV seriál)
2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Duet po pravu (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Ulica (TV seriál)
2015 Razvod (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Běsy (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky