foto

Michelle Lee

  • nar. Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Venom
2017 Check Point
The Green Ghost
Zambo Dende: Predictable night
2016 Black Salt
2015 The Hunted
2012 Girl from the Naked Eye, The
2010 Studená fúze
Supreme Champion
2009 Blood and Bone
2008 Přepadení z hlubin (TV film)
Stiletto
Útočiště hrůzy
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Dr. Jekyll & Mr. Hyde
My dva a křen
Saurian (TV film)
2004 50x a stále poprvé

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
In a Lonely Place (S01E03)
2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Fatal Separation (S03E09)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Ztracená dcera (S05E14)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Špión (S03E04)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
2004 Next Action Star (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace