foto

Nora Kirkpatrick

  • nar. 6.12.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bayou Tales
2018 Song of Back and Neck
2017 Sandy Wexler
The Babymoon
2016 Woman Child
2015 Los
Pink Grapefruit
2014 Los: Out of My Chest
2013 All Together Now
Big Sur
Sexy Evil Genius
The Farm (TV film)
2012 Dreamworld
2010 How to Make Love to a Woman
Nenasytný parazit
2009 Květinářka (TV film)
2007 Crashing
Katrina (TV film)
2005 What's Bugging Seth
White Nights

TV seriály

2014 Chasing Life (TV seriál)
Jennifer Falls (TV seriál)
2013 Kancl (TV seriál)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
Paper Airplane (S09E20)
další epizody (5)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2008 Dorm Life (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Seven (E08)
His Visit: Day Four (E05)

Dokumentární

2012 Big Easy Express
2007 A Slice of Lynch

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Never

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Disengaged (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace