foto

Kristen Schaal

  • nar. 24.1.1978 (42 let)
    Longmont, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bob's Burgers
2020 Bill & Ted Face the Music
Můj kámoš špión
Seal Team
2019 Toy Story 4: Příběh hraček
2018 Tři na cestě
2017 All Nighter
Austin Found
Kapitán Bombarďák ve filmu
Literally, Right Before Aaron
2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Šéfka
2015 A Walk in the Woods
2014 Toy Story: Prehistorický (TV film)
Vánoční speciál BoJacka Horsemana: Sabrinino vánoční přání (TV film)
2013 Já, padouch 2
Pulling (TV film)
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
Vítejte v džungli
Zataženo, občas trakaře 2
2012 Sleepwalk with Me
2011 Havajské prázdniny
Mupeti
Máslo
That Is All
2010 Blbec k večeři
Cheyenne Cinnamon and the Fantabulous Unicorn of Sugar Town Candy Fudge (TV film)
Na sv. Valentýna
Rande v Římě
Scared Shrekless (TV film)
Shrek: Zvonec a konec
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Kšeftaři
Snake 'n' Bacon (TV film)
Upírův pomocník
2007 Norbit
2005 Adam & Steve
2004 Poster Boy
2001 Kate a Leopold

TV seriály

2020 Bobovy burgery (TV seriál)
Prank You for Being a Friend (S10E22)
Local She-ro (S10E21)
Poops!... I Didn't Do It Again (S10E20)
další epizody (12)
2019 Co děláme v temnotách (TV seriál)
The Trial (S01E07)
Future Man (TV seriál)
Guess Who’s Coming to Lunch (S02E04)
Bobovy burgery (TV seriál)
Have Yourself a Maily Linda Christmas (S10E10)
All That Gene (S10E09)
Now We're Not Cooking With Gas (S10E08)
další epizody (22)
2018 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Cancun, Baby! (S04E18)
Barbara Ann (S04E17)
The Blob (S04E16)
další epizody (9)
Bobovy burgery (TV seriál)
Better Off Sled (S09E10)
UFO No You Didn't (S09E09)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
další epizody (24)
Simpsonovi (TV seriál)
Všechny cesty vedou do nebe (S30E03)
2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Not Appropriate For Miners (S04E08)
Gender Friender (S04E07)
Double Cheeseburger (S04E06)
další epizody (17)
BoJack Horseman (TV seriál)
Kolik je hodin? (S04E12)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (22)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Když máš radost a víš o tom ... (S03E09)
Tak to, Houstone, máme problém (S03E08)
Mámina zašívárna (S03E07)
další epizody (16)
BoJack Horseman (TV seriál)
To šlo dobře (S03E12)
To už je moc, chlape! (S03E11)
Starý známý (S03E08)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (20)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Vánoční překvapení (S02E09)
Zabýčení (S02E08)
další epizody (23)
BoJack Horseman (TV seriál)
Ano a (S02E10)
Bez usmíření (S02E03)
Městečko Záhad (TV seriál)
Divnogeddon 4: Kdosi v lesích (S02E21)
Divnogeddon 3: Získat městečko zpátky (S02E20)
Divnogeddon 2: Únik z reality (S02E19)
další epizody (12)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
další epizody (20)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Horseman: Příběh BoJacka Horsemana, kapitola první (S01E01)
Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Amor, bůh lásky (S02E09)
Počastování časem (S02E08)
Tajná společnost (S02E07)
další epizody (9)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina Tailor Soldier Spy (S05E07)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
další epizody (21)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ocarina (S06E12)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
2013 Městečko Záhad (TV seriál)
Gideonův úsvit (S01E20)
V říši snů (S01E19)
Země před prasátky (S01E18)
další epizody (8)
Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
Purple Rain-Union (S04E06)
další epizody (22)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Stagnation (S03E11)
Shame (S03E05)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ještě dalších pět krátkých šplechtů (S05E24)
Poslední fuška (S05E23)
Táta Jake (S05E06)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Florida (S07E10)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Dušlechtičky (S01E12)
Malý Dipper (S01E11)
Virtuální bojovník (S01E10)
další epizody (12)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bob Rest Ye Merry Gentle-Mannequins (S03E09)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
další epizody (18)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
The Beginning of the End (S07E01)
What Will Happen to the Gang Next Year? (S06E22)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
Stan's Best Friend (S08E14)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Sejdeme se v márnici (S01E11)
další epizody (13)
The Heart, She Holler (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Hurricane! (S08E02)
Simpsonovi (TV seriál)
Střihoruký Homer (S22E20)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Patnáct procent (S01E13)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Novozélandská čtvrť (S02E08)
další epizody (10)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Nové fanynky (S01E10)
další epizody (11)
Human Giant (TV seriál)
Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zrak ti zastřel kouř (S01E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlavolam (S06E16)
2006 Freak Show (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bratrstvo (S05E12)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

Dokumentární

2019 It Started As a Joke
2015 Welcome to Bridgetown
2011 Conan O'Brien Can't Stop

Hudební videoklipy

2014 Weird Al Yankovic - Tacky (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Gender Friender (S04E07)

Host

TV pořady

2019 Good Talk with Anthony Jeselnik (TV pořad)
2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce