foto

Kristen Schaal

  • nar. 24.1.1978 (39 let)
    Longmont, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boundaries
2017 All Nighter
Austin Found
Kapitán Bombarďák ve filmu
Literally, Right Before Aaron
2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Šéfka
2015 A Walk in the Woods
2014 BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (TV film)
Toy Story: Prehistorický (TV film)
2013 Já, padouch 2
Pulling (TV film)
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
Vítejte v džungli
Zataženo, občas trakaře 2
2012 Sleepwalk with Me
2011 Havajské prázdniny
Máslo
Mupeti
That Is All
2010 Blbec k večeři
Na sv. Valentýna
Rande v Římě
Scared Shrekless (TV film)
Shrek: Zvonec a konec
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Kšeftáři
Snake 'n' Bacon (TV film)
Upírův pomocník
2007 Norbit
2005 Adam & Steve
2004 Poster Boy
2001 Kate a Leopold

TV seriály

2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Not Appropriate For Miners (S04E08)
Gender Friender (S04E07)
Double Cheeseburger (S04E06)
další epizody (17)
BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
If You're Happy and You Know It (S03E09)
Whitney Houston, We Have a Problem (S03E08)
Mama's Hideaway (S03E07)
další epizody (17)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
Old Acquaintance (S03E08)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Vánoční překvapení (S02E09)
Zabýčení (S02E08)
další epizody (23)
BoJack Horseman (TV seriál)
Yes And (S02E10)
Still Broken (S02E03)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Chapter One (S01E01)
Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
The Heart, She Holler (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Střihoruký Homer (S22E20)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Patnáct procent (S01E13)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Novozélandská čtvrť (S02E08)
další epizody (10)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Nové fanynky (S01E10)
další epizody (11)
Human Giant (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zrak ti zastřel kouř (S01E01)
Xavier: Renegade Angel (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
2006 Freak Show (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2015 Welcome to Bridgetown
2011 Conan O'Brien Can't Stop

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace