foto

David Cameron

  • nar. 21.1.1933
    Camberwell, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.8.2012 (79 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Lettre d'une inconnue (TV film)
1993 Eight Hundred Leagues Down the Amazon
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1989 Ice Pawn
Robot Jox - Zápas robotů
Záhadný spasitel
1987 '38
Král valčíků
1986 Tatort - Das Archiv (TV film)
Šokovaná
1985 Steig aus deinem Luftballon
1984 Second Time Lucky
Světlo pro mého syna (TV film)
1983 Star 80
1960 Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
1959 Suddenly, Last Summer
1957 Five Clues to Fortune
Loving You
1954 The Maggie
1953 Meč a růže

TV seriály

1998 Klaun (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Moselbrück (TV seriál)
Vom Glück verfolgt (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
1955 The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bitva u Rio de la Plata (TV film)
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Host

Dokumentární

2001 Woman and a Half: Hildegard Knef, A
1971 V.I.P.-Schaukel (TV seriál)
1969 Die Knef. Bericht über ein Konzert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky