foto

Paul Wolff-Plottegg

  • nar. 1950

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Der Ort, von dem die Wolken kommen (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2005 Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2003 Elisabeth II.
2002 Cyberheidi 3D
2001 Glaube und Heimat (TV film)
1998 Spiel des Tages
1992 Moritz (TV film)
1984 Policajt a dívka

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Höllenangst (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky