foto

Carmen Lavigne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Todd and the Book of Pure Evil: The End of the End
2013 Muž z oceli
2012 In No Particular Order
2011 Červená Karkulka
2009 Strážci - Watchmen
2006 Fallen (TV film)
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
The Entrance

TV seriály

2010 Mr Young (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 Renegadepress.com (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky