foto

Thomas Enzinger

  • nar. 10.4.1963 (56 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Aktion C+M+B (TV film)

TV seriály

2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky