foto

Cliff Bemis

  • nar. 21.5.1948 (71 let)
    Amherst, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Straight Outta Tompkins
2008 Billy: The Early Years
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
2006 Rande v Queensu
World Trade Center
2004 Jezdkyně (TV film)
2001 Au Pair II aneb Pohádka pokračuje (TV film)
1998 Správná dvojka II
1997 To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
1993 Deadly Exposure
Jackova ukolébavka
Men Don't Tell (TV film)
1992 Dokonalý džentlmen
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Boj o Jenny (TV film)
1990 Horká vlna (TV film)
Moderní láska
1989 Crack
Růžový Cadillac
The Ryan White Story (TV film)
1988 Báječná dovolená
1987 Žabí teror

TV seriály

2019 Znovu 20 (TV seriál)
It's All About the Money, Honey (S06E10)
Černá listina (TV seriál)
Minister D (No. 99) (S06E09)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Na domácí metě (S03E15)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Reunited (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Requiem za přítele (1. část) (S11E04)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Mommies, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
1992 Billy (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Předpoklad neviny (S03E11)
1991 Pacific Station (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
A Hunting Will We Go - June 18, 1976 (S03E18)
1990 Snílek (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Převezl jsi mě (S03E13)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Velký útěk před termity (S02E18)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky