foto

Charles Dierkop

  • nar. 11.9.1936 (82 let)
    La Crosse, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Forget Me Not
2008 Chinaman's Chance
2006 Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
2005 Murder on the Yellow Brick Road
2001 James Dean (TV film)
2000 Superguy: Behind the Cape
1998 Invisible Dad
Merchants of Venus
1995 Příliš rychlý, příliš mladý
1994 Maverick
1992 Kořeny zla
1990 Liberty & Bash
Pod křišťálovým jezerem
Věčnost
1989 Červené jako krev
Špioni a milenci
1988 Grotesque
Posel smrti
1987 Banzai Runner
Savage Harbor
1984 Fix, The
Silent Night, Deadly Night
1981 Revenge of the Gray Gang (TV film)
Texas Lightning
1978 Deerslayer, The (TV film)
1977 Captains Courageous (TV film)
1976 Zebra Force
1973 Female Artillery (TV film)
Messiah of Evil
Murdock's Gang (TV film)
Podraz
Student Teachers, The
1972 Hot Box, The
1971 Alias Smith and Jones (TV film)
Angels Hard as They Come
Face of Fear, The (TV film)
Lock, Stock and Barrel (TV film)
1970 Pound
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
City Beneath the Sea (TV film)
Nálet tisícem letadel
1968 The Sweet Ride
1967 Gunn
Masakr na svatého Valentýna
1964 Zastavárník
1961 Hazardní hráč
Voyage to the Bottom of the Sea

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
1991 MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Vlk v ovčíně (S02E07)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace