foto

Tim Kelleher

  • nar. Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent (TV film)
2010 Počátek
2008 Boj o patent
Sedm životů
2003 Švindlíři
2000 Meat Loaf: To Hell and Back (TV film)
Třináct dní
1999 Mrtvý muž
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Hranice zoufalství
Vyjednavač
1996 Apollo 11 (TV film)
Boeing 747 v ohrožení
Den nezávislosti
Ptačí klec
1995 Hra se smrtí
Letci z Tuskegee (TV film)
Operace Slon
Schůzka s cizincem
1994 Nebezpečné pády
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
Záchvat zuřivosti (TV film)
Želví nindžové III
1992 Malcolm X
1991 Pozdě k večeři
1989 Blue Vengeance
Černý déšť
1988 Hřbitovní proměna 2

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
Don't Call Me Shurley (S11E20)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztracení chlapci (S12E23)
2014 Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Není úniku (E08)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Vítejte ve Westfieldu (S04E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2011 Americký táta (TV seriál)
A Ward Show (S08E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Baltimore (S08E22)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Vigilante (E04)
Americký táta (TV seriál)
An Incident at Owl Creek (S06E17)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Who's Bugging Mary? (S02E09)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Stan by Me (S01E11)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S04E19)
2004 D.A., The (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědectví mrtvého muže (S01E19)
Odhalení (S01E18)
Noční můra (S01E16)
Beze stopy (TV seriál)
V pasti - část druhá (S03E07)
V pasti - část první (S03E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Výzva (S04E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
Policie New York (TV seriál)
Kdo je tvůj taťka? (S11E22)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Dobrou noc (S05E14)
Pohotovost (TV seriál)
Ztracený (S10E02)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Komunikátor (S02E08)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Nějak to vydržet (S02E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pud sebezáchovy (S06E02)
1998 Vrána (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky