foto

Vlastimil Peška

  • nar. 3.3.1954 (66 let)
    Brno, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Westernstory

TV pořady

2015 Čtení s Radostí (TV pořad)

Divadelní záznam

2008 Husovické Betlém (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Westernstory

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ta naše písnička česká II
1983 Hrom do kapelníka (TV film)
1981 Opera ve vinici

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Imbecil (E02)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)

Dokumentární

2020 Radostná cesta aneb 70 let s divadlem Radost (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky