foto

Jasuhito Óči

  • nar. 1982
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kingdom
Mitoriši
2012 Vítej zpět, Hayabuso!
2010 Pohlednice
2007 Oka ni agatta gunkan
2003 Sova
2002 Bom!
Mohóhan
2000 Sweet Sweet Ghost

TV seriály

2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Joidore kotodži (TV seriál)
Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
2006 Kaze no Rondo (TV seriál)
Tsunagareta Ashita (TV seriál)
2004 Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2002 Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
Shouri no Megami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky