foto

Ildikó Szabó

  • nar. 24.11.1951 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chacho Rom
1988 Hótreál
1974 Téli sport (TV film)
1973 Fotbal starých časů
1971 Drahá Šáriko
Mraveniště
Végre, hétfö!

TV seriály

1969 Bors (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Chacho Rom
1996 Csajok
1993 Vraždění dětí
1988 Hótreál

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Chacho Rom
1996 Csajok
1993 Vraždění dětí

Kostymérská filmografie

Filmy

1979 Setkání s Markem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace