foto

Jan Hájek

  • nar. 15.9.1978 (39 let)
    Moravská Třebová, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bratři Karamazovi (divadelní záznam)
Nikdo nelže (studentský film)
Požehnaný (studentský film)
Zádušní oběť (TV film)
2016 Macecha (studentský film)
2015 Kobry a užovky
Padesátka
Tonyo (studentský film)
Zlatá šedesátá (divadelní záznam)
2010 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
2009 Rytmus v patách (TV film)
2008 Draci (studentský film)
2006 Můj boj (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Ženské zbraně (E05)
Černé vdovy (TV seriál)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Vražda taxikáře (S01E02)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (4)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Zešílíme spolu! (S02E10)
2015 Atentát (TV seriál)
Právo na prodej (E04)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Nové starší auto (S01E10)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S03E03)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Maruška (E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrtelný žert (S01E05)
2003 Strážce duší (TV seriál)

TV pořady

2007 Ceny Thálie 2006 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace