foto

Andy Zall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Dirtbags (TV film)
2004 In the Game (TV film)
2003 Down the Barrel
2002 In My Opinion (TV film)
1999 Chicks (TV film)
1994 Couples (TV film)
1992 Broadway Bound (TV film)
1987 Julie Andrews: The Sound of Christmas (TV film)
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Sheena Easton... Act One (TV film)
1982 Baryšnikov v Hollywoodu (TV film)
Camelot (TV film)
Evening with Robin Williams, An
Shirley MacLaine... Illusions (TV film)
1981 Magic of David Copperfield IV: The Vanishing Airplane, The (TV film)
1980 Baryšnikov na Broadwayi (TV film)
Beatrice Arthur Special, The (TV film)
Linda in Wonderland (TV film)
1978 Kraft 75th Anniversary Special, The (TV film)
Peeping Times (TV film)
Ringo (TV film)
Sentry Collection Presents Ben Vereen: His Roots, The (TV film)
Steve & Eydie Celebrate Irving Berlin (TV film)

TV seriály

2018 Cool Kids (TV seriál)
Smuteční hostina (E01)
2016 Dr. Ken (TV seriál)
Ken Tries Standup (S01E22)
Korean Men's Club (S01E21)
Ken's an Expert Witness (S01E19)
další epizody (11)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
The Master Scheduler (S01E10)
Ken Cries Foul (S01E09)
Thanksgiving Culture Clash (S01E08)
další epizody (10)
Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
The Proposal - Part One (S02E09)
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08)
další epizody (6)
2014 To já ne (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
The Break-Ups (S02E04)
Space Invader (S02E03)
Baked and Toasted (S02E02)
další epizody (7)
Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Bye Charlie (S04E20)
Down a Tree (S04E19)
Accepted (S04E18)
2013 Super doktoři (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
Woman on Top (S01E07)
If I Were a Rich Man (S01E06)
Take Me Out to the Ballgame (S01E05)
další epizody (7)
Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
další epizody (10)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Luck Jessie: NYC Christmas (S04E17)
Bob's Beau-Be-Gone (S04E16)
Sister, Sister (S04E15)
další epizody (18)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sullivan a syn (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
A Duncan Christmas (S03E20)
Study Buddy (S03E19)
The Charlie Whisperer (S03E18)
další epizody (20)
2011 Jessie (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Teddy on Ice (S02E30)
It's a Charlie Duncan Thanksgiving (S02E29)
Story Time (S02E28)
další epizody (33)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Pushing Buttons (S01E23)
Teddy Rebounds (S01E22)
Teddy's Broken Heart Club Band (S01E21)
další epizody (23)
Na parket! (TV seriál)
2009 Roommates (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Děti to zvládnou (S06E13)
Zabydlování (S06E12)
Kyra a její kapela (S06E11)
další epizody (7)
2006 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Moje drahé dítě (S06E06)
Rozchod (S06E05)
Smiř se s tím (S06E04)
další epizody (18)
2005 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Problémy (S05E10)
Invaze (S05E09)
Barbra Jean členkou poroty (S05E08)
další epizody (23)
2004 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Kdo bude péct krocana? (S04E09)
Kyra se vrací (S04E08)
Těžká volba (S04E07)
další epizody (21)
2003 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Velký závod (S03E10)
Nezapomeň na Henryho (S03E09)
Úžasná rodinka (S03E08)
další epizody (23)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
Cinky linky (S02E09)
Reba randí (S02E08)
další epizody (23)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
Propadám z dějepisu (S01E08)
Něco za něco (S01E07)
další epizody (9)
Some of My Best Friends (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
You're the One (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossovy námluvy (S01E24)
Narodil se kluk (S01E23)
Sny o milencích (S01E22)
další epizody (14)
1994 Ellen (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
Oběť reklamy (S01E09)
Loučení s babičkou (S01E08)
další epizody (10)
South Central (TV seriál)
1993 Family Album (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 A Family for Joe (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1986 Off the Wall (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1980 Barbara Mandrell and the Mandrell Sisters (TV seriál)
1979 Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1999 Playboy: Tales of Erotic Fantasies
1994 Playboy Celebrity Centerfold: La Toya Jackson
1989 Playboy: Wet & Wild
1983 Fleetwood Mac In Concert: Mirage Tour 1982 (koncert)
1981 Donahue and Kids (TV film)
1980 Ann-Margret: Hollywood Movie Girls (TV film)

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)
1983 On Location: The Comedy Store's 11th Anniversary Show (TV pořad)
1982 EPCOT Center: The Opening Celebration (TV pořad)
Glen Campbell Music Show, The (TV pořad)
Goldie and Kids: Listen to Us (TV pořad)
Kraft Salutes Walt Disney World's 10th Anniversary (TV pořad)
1980 Big Show, The (TV pořad)
Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1979 Cheryl Ladd Special, The (TV pořad)
Shirley MacLaine at the Lido (TV pořad)
1978 Rockette: A Holiday Tribute to Radio City Music Hall (TV pořad)
1977 Elvis in Concert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky