foto

Colin D. Irwin

  • nar. 1959
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)

TV seriály

2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2010 Božská mrcha (TV seriál)
Hear the Birds? (S03E12)
Let's Talk (S03E11)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (16)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
You Are My Partner (S02E07)
Are You an Indian Princess? (S02E06)
Do You Love Him? (S02E05)
další epizody (7)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Taco, Tulips, Duck and Spices (S01E13)
Is There a Scarlet Letter on My Breast? (S01E12)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
další epizody (6)
2006 The Game (TV seriál)
2004 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Manuál na použití manžela (S03E22)
Cheyenne slaví narozeniny (S03E21)
Pilulky štěstí (S03E20)
další epizody (9)
2003 Reno 911! (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Velký závod (S03E10)
Nezapomeň na Henryho (S03E09)
Úžasná rodinka (S03E08)
další epizody (23)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
Cinky linky (S02E09)
Reba randí (S02E08)
další epizody (22)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
Propadám z dějepisu (S01E08)
Něco za něco (S01E07)
další epizody (9)
1997 Cesta do neznáma (TV seriál)
Ostrov doktora Vargase (S03E25)
Stoker (S03E24)
Skluz k dinosaurům (S03E23)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky