foto

Lotte Loebenstein

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Therapie und Praxis (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Geboren in Absurdistan
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1994 Der Bessere gewinnt
1993 Muttertag
1990 Wahre Liebe (TV film)
1986 Die Nachtmeerfahrt
1983 Karambolage

TV seriály

2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky