foto

Lotte Loebenstein

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Therapie und Praxis (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Geboren in Absurdistan
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1994 Der Bessere gewinnt
1993 Muttertag
1990 Wahre Liebe (TV film)
1986 Die Nachtmeerfahrt
1983 Karambolage

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Entscheidung (S13E03)
2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Oh Kohle Mio (S01E05)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky