foto

Paul Massie

  • nar. 7.7.1932
    St. Catharines, Ontario, Kanada
  • zem. 8.6.2011 (78 let)
    Liverpool, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Naked Eye, The
1991 Sam & Me
1984 Na dlažbě (TV film)
1962 Pot Carriers, The
1961 Raising the Wind
1960 The Two Faces of Dr. Jekyll
1959 Libel
Nenávist
1958 Orders to Kill
1957 High Tide at Noon

TV seriály

1973 Docteur Caraďbes (TV seriál)
Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Compassionate Leave?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky