foto

Gunilla Kohlin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2002 Pepparrotslandet (TV film)
2000 Syskonsalt (TV film)
1999 Dödsklockan (TV film)
1997 Grötbögen (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden
1993 Dockpojken
Osudová záležitost (TV film)
1991 Fasadklättraren (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
Beskyddarna (TV film)

TV seriály

2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Mannen under trappan (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Pip-Larssons (TV seriál)
1995 Den täta elden (TV seriál)
Radioskugga (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky