foto

Carina Jingrot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Lockdown
2013 Förtroligheten
2002 En kärleksaffär (TV film)
1999 Magnetisørens femte vinter
1997 Grötbögen (TV film)
1993 Muž na balkóně
Rosenbaum. Det sista vittnet (TV film)
Tryggare kan ingen vara...

TV seriály

2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2006 AK3 (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Medicinmannen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky