foto

Odile Nunes

  • nar. 25.6.1964 (56 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Holky a kluci
2007 Lögnens pris (TV film)
1997 Evil Ed
Selma & Johanna - en roadmovie
1991 Med en helvetes kraft (TV film)
1988 Påsk (TV film)

TV seriály

2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky