foto

Ljudmila Malceva

  • nar. 5.7.1950
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 27.8.2019 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Oseňu 41-go
2013 Kosuchi
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2006 Satisfakcija (TV film)
2001 Šatun (TV film)

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Zolotce (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 Šerif (TV seriál)
Staryj Novyj god (S02E01)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Odin šans na million (S02E15)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Soldaty 14 (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky