foto

Ketty Papanika

  • nar. 1942
    Nea Filadelfeia, Athens, Řecko
  • zem. 12.6.2017
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kato apo to maquillage sou
2008 Ellas ole... kai tsepes kourele! (TV film)
2004 Testosteroni
2003 Tria poulakia kathontai
1999 Athanatoi... Xevrakotoi kai Oraioi (TV film)
1990 Ante geia
1987 Rousfeti kai... sex
1986 I sexouala
To diavolothilyko
1985 Katerina apo tin Kina
Mia gynaikara sta bouzoukia
1983 Mia papadia sta bouzoukia!
1981 Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
O teleftaios... antras!
To xeno einai pio glyko
1978 Agonas horis telos
1973 Enas trellos, trellos aeropeiratis
Pavlos Melas
1972 O antifasistas
1971 Dakrya gia enan aliti
Enas yperohos anthropos
Gia mia houfta touristries
I zavoliara
O dromos ton iroon
To frourio ton athanaton
1970 I aristokratissa kai o alitis
O aetos ton sklavomenon
1969 Enas andras me syneidisi
Fovatai o Giannis to therio...
I arhontissa tou limaniou
I thysia mias gynaikas
O anthropos pou gyrise apo ta piata!
O prosfygas
Ston ilingo tis zois
1968 Mia Italida ap' tin Kypseli
Olga, agapi mou
Poly arga gia dakrya
Sta synora tis prodosias
1967 Monahikos naftis kai to koritsi, O
O Labiris enantion ton paranomon
O methystakas tou limaniou...
1966 Horisame ena deilino
Me tin lampsi sta matia
O babas mou, o teddyboys
Oi asyneiditoi
1965 Ftohologia
1964 Amfivolies
O aniforos
1963 Mas kryvoun ton ilio

TV seriály

1997 Psithyroi kardias (TV seriál)
1993 Otan imoun daskalos (TV seriál)
Pera ap' ton orizonta (TV seriál)
1992 Anatolikos anemos (TV seriál)
1984 O Patouhas (TV seriál)
1983 Hamogelaste parakalo (TV seriál)
1981 Ellinikes komodies (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1976 To diigima (TV seriál)
1973 Ena yperoho zevgari (TV seriál)
1972 Sta dihtya tis arahnis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky